Izložba Collegium Artisticum – Arhitektura 2018 u Banjoj Luci.

Asocijacija arhitekata u BiH, u saradnji sa Istraživačkim centrom za prostor, orgsanizuje otvaranje izložbe Collegium Artisticum/Arhitektura 2018 u Banjoj Luci, 31.10.2018. godine, u prostorijama Banskog Dvora (Crveni salon), sa početkom u 18:00 časova.

Pored izlaganja radova odabranih od strane internacionalnog žirija, program otvaranja izložbe dopunjen je predavanjima u sklopu Škole AABH. Predavanje Realizovani poslovni obekti održaće arhitekta Gordana Poparić d.i.a, nakon čega će o savremenim inovacijama u rasvjeti, zaštiti objekata i ponašanju fasadnih sistema govoriti predstavnici kompanija Intra lighting BH, SIKA BH i EPS LAŠTRO.

Nakon predavanja planirano je otvorenje izložbe Collegium Artisticum 2018 – Arhitektura i koktel.

Pridružite nam se na ovoj jedinstvenoj prilici za druženje, susret različitih eksperata iz oblasti arhitekture, te diskusiju o najboljim radovima u 2018. godini odabranoj od strane internacionalnog žirija!

CA Banja Luka_Plakat_B2

Predavanja Škole AABH omogućuju stručan osvrt na trendove arhitektonskog projektovanja, ali i ono bez čega ono ne može, a to je tehnička podloga za primjenu savremenih proizvoda iz građevinske industrije. Sve veći broj raznovrsnih novih materijala i tehnologija se pojavljuje na našem tržištu, a preduslov za njihovu ispravnu primjenu u projektovanju je poznavanje njihovih tehničkih specifikacija i pravilne ugradnje. Organizovana su u saradnji sa odabranim brendovima iz građevinske industrije, koji takođe osiguravaju tehničku dokumentaciju za specifične proizvode i uzorke materijala. Osim što ćemo sa arhitektama i građevinskim inženjerima razgovarati o inovacijama i problemima savremenog arhitektonskog dizajna, kroz predavanja težimo da upoznamo publiku sa novim materijalima, sistemima građenja i opremom, te da povežemo sa stručnjacima koji mogu pružiti tehničku podršku tokom projektovanja. Svi polaznici predavanja na kraju ovogodišnjeg programa na zahtjev mogu primiti potvrdu o odslušanim predavanjima.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s