Poslovni forum Drvo, arhitektura, dizajn

Untitled-614x336Prenosimo poziv bh. firmama za učešće na poslovnom forumu privrednika Bosne i Hercegovine i Austrije, na temu Drvo, arhitektura i dizajn, koji se održava u Sarajevu, 15.03.2019.

Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u okviru Evropske preduzetničke mreže, u saradnji sa Centrom za internacionalizaciju i Drvnim klasterom Štajerske, organizuje Poslovni forum privrednika Bosne i Hercegovine i Austrije, na temu Drvo, arhitektura i dizajn. Poslovni forum se održava u Hotelu Europa (Vladislava Skarića 5, 71000 Sarajevo), 15. marta 2019. godine, sa početkom u 09:00 časova (registracija učesnika od 08:30h).

Programom su planirana obraćanja predstavnika Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, Agencije za promociju stranih ulaganja u BiH (FIPA BiH), renomiranih stručnjaka iz nauke i prakse koji će prezentovati inovativna rješenja za modernu gradnju drvetom u urbanim sredinama, te predstaviti trendove i ulogu drveta u oblasti uređenja enterijera i produkt dizajna. Preliminarni program događaja kao i profili austrijskih kompanija se nalaze u prilogu.

Poslovni forum je namjenjen firmama iz oblasti drvne i srodnih industrija, arhitektima, građevinskim inženjerima, dizajnerima, investitorima i ostalim zainteresovanim.

Ovom prilikom pozivamo sve kompanije koje su zainteresovane za sastanke sa austrijskim privrednicima da se pridruže ovom skupu, te dostave popunjen prijavni obrazac najkasnije do srijede, 13.03.2019. godine na e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba. Kontakt osoba je Mersiha Selmanović (033 566 242).

Poziv
Program
Prijavni obrazac
Profili austrijske delegacije

http://komorabih.ba/poziv-bh-firmama-na-poslovni-forum-privrednika-bosne-i-hercegovine-i-austrije-15-03-2019-sarajevo/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s