Alumil arhitektonski konkurs Arxellence u Solunu

Kompanija Alumil je raspisala Međunarodni arhitektonski konkurs za idejno rješenje redefinisanja zapadne obale Soluna

“ArXellence 2” je otvoren, besplatan, jednostepeni međunarodni konkurs za idejno rješenje koji ima za cilj istaknuti inovativni dizajn kao idealan alat za uspjeh nove Centralne poslovne četvrti (The CBD) Soluna.

Sponzor i organizator konkursa je ALUMIL – međunarodna kompanija sa sjedištem u Grčkoj, specijalizovana za razvoj naprednih arhitektonskih aluminijumskih sistema – a podržan je od strane Međunarodne Unije Arhitekata (UIA). Provodiće će se prema UNESCO‐vim standardnim pravilima za međunarodne konkurse u arhitekturi i urbanističkom planiranju i preporukama UIA za najbolju praksu.

Konkus je otvoren od 9. marta do 25. maja 2020. Nagrade će iznositi 60.000 €, a 6 dobitnika, zajedno sa 4 specijalna priznanja, biće proglašeni 25. novembra 2020. Ceremonija dodjele nagrada biće praćena sa 20‐dnevnom izložbom u Gradskoj kući Soluna i sličnom izložbom u Music Hall Solun. Da biste dobili zvanični UIA kratki opis konkursa i registrirovali se, posjetite web stranicu: http://www.alumil.com/arxellence.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s