Javni poziv za HERIT-DATA nacionalnog konsultanta

Sve zainteresovane organizacije, udruženja ili samostalni stručnjaci iz domena turizma i zaštite graditeljskog nasljeđa, pozivaju se da se prijave na javni poziva za HERIT-DATA nacionalnog eksperta.

Interreg Med HERIT-DATA je četvorogodišnji projekat sa trajanjem do 2022. godine, koji se bavi smanjenjem uticaja masovnog turizma u gradovima i lokalitetima posebnog arheološkog i kulturnog značaja mediteranske regije.  Okuplja 13 partenra iz 7 mediteranskih zemalja, uključujući  Bosnu i Hercegovinu, koju predstavlja Istraživački centar za prostor iz Banjaluke.   Glavni rezultat projekta jeste platforma koja doprinosi pametnijem upravljanju turističkih tokova, koristeći savremene tehnologije i pametne baze podataka. Glavna uloga nacionalnog HERIT-DATA eksperta jeste da prikupi i obradi podatke vezane za upravljanjem sektorom turizma i zaštite nasljeđa na području Mostara za period 2018.-2020. godine, a sa ciljem korišćenja podataka na HERIT-DATA platformi.

S obzirom da se HERIT-DATA projekat većinski finasira iz Evropskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA), procedura javne nabavke se izvodi po pravilima PRAG-a, koristeći postupak jedne ponude. Detaljna uputstva i uslove za učešće u proceduri javne nabavke, možete naći na linku:

https://drive.google.com/drive/folders/16DBjFME25bQyd3w5HPqiW8YKOzlXZMDK?usp=sharing

Rok za dostavu ponuda je 21.09.2020. godina do 16.00 h, a rok za salanje upita je 31.08.2020. godine na mail: icprostor@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s